Nice To Meet You

About us

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

OUR STORY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean fringilla lorem tortor, a vehicula mauris dignissim in. Vestibulum volutpat odio nec feugiat fringilla. Integer tincidunt ut nibh ac malesuada. Donec dignissim luctus leovulputate nec. 

Maar ook aan de paranormale kant van dit verhaal, is het de afgelopen tijd niet stil geweest. Sterker nog toen ik besloot om mijn studie Demonology voort te zetten,
Begon ik steeds vaker visioenen te krijgen die uitkomen. Voorspellende dromen. Maar ook verhalen van mensen of entiteiten en JA zelfs demonen die mij namen gaven en andere zeer gedetailleerde informatie zoals land van herkomst etc. Dit alles heb ik later weten te verifiëren. Ook krijg ik vaak (on the spot) informatie binnen van en over entiteiten. En in veel gevallen zie ik ze zelfs met het fysieke oog staan.

Ik ben misschien wel een van de meest down to earth mensen die je ooit zal tegenkomen, maar door mijn bevindingen en paranormale gave, zeer open minded op dit gebied. Daarom claim ik ook geen monopolie op de waarheid.

Rayno Snoeijer

Medium, demonologist, exorcist, paranormaal onderzoeker

Ik ben al sinds kleins af aan paranormaal begaafd, van het zien van overleden mensen tot daadwerkelijk communiceren. En ook ik heb zelf veel fysieke manifestaties meegemaakt. Ook in de afgelopen maanden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lampen die kapot springen, lichten die flikkeren, objecten die verschuiven en vallen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

 

Wel ben ik door de tijd, technieken tegengekomen die extreem goed werken, om met name de meer duistere entiteiten te verhelpen. Dit gecombineerd met mijn paranormale gave. En onze professionele apparatuur. Is het voor mij nog makkelijker om zeer concrete informatie door te krijgen en in de meeste gevallen zelfs vast te leggen. Als het aankomt op informatie over demonen, entiteiten, kortom het paranormale, wordt ik vaak een wandelende Wikipedia genoemd.